Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Путем мобилне апликације PostCash новац из ЕУ доступан грађанима БиХ

Увођењем PostCash мобилне апликације знатно је олакшан међународни пренос новца за грађане цијеле БиХ.
Примање новца од пријатеља или родбине из држава Европске уније, Уједињеног Краљевства, Норвешке, Лихтенштајна или Исланда никада није било једноставније. PostCash мобилна апликација омогућава пошиљаоцу новца да из удобности свога дома путем картице коју је издала банка из напријед наведених држава, пошаље новац, који прималац, у року од 30 минута, може подићи у било којој пошти у Републици Српској, као и у читавој БиХ.
Што се тиче процедура за подизање новца, она никад није била једноставнија. Довољно је да посјетите једну од 227 пошта у Републици Српској, понесете идентификациони документ, те путем контролног броја упутнице који вам пошаље пошиљалац, подигнете новац.
Овом мобилном апликацијом јавни поштански оператери у БиХ су омогућили највише стандарде заштите и сигурности трансфера новца. Накнаду за пренос новца плаћа искључиво пошиљалац. Исплата новца у пошти се обавља по средњем курсу, без додатних накнада за примаоца новца.
PostCash апликација је пружила нову димензију поузданог начина преноса новца која се темељи на пословним уговорима између поштанских оператера, поштујући акте Свјетског поштанског савеза.
Посјетите страницу https://postcash.eu/ и са свог мобилног уређаја скините апликацију која ће вам засигурно гарантовати најбржи и најједноставнији начин слања новца поштанском упутницом.

Иди на врх
X
CIR