Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Састанак Управа Пошта Српске и Поште Србије

У Бањалуци је у суботу, 24.04.2021. године, у згради Управе Пошта Српске, одржан састанак делегација два јавна поштанска оператера, на челу са директорима Миладином Радовићем и Зораном Ђорђевићем.
Тема овог важног сусрета била је унапрјеђење сарадње Пошта Српске и Поште Србије и заједнички пројекти.
Поштански саобраћај између Републике Српске и Србије је увијек функционисао несметано, захваљујући добром односу Управа Предузећа и преданом раду запослених. На састанку је истакнута важност добрих односа ова два јавна поштанска оператера са циљем повећања међусобне размјене у броју и квалитету поштанских услуга.
Директор Пошта Српске Миладин Радовић истакао је значај сарадње поштанских оператера и најавио потписивање уговора Пошта Српске и Поште Србије о стратешком партнерству и унапрјеђењу поштанских услуга. Истакао је да је на састанку првенствено разговарано о значају поштанских оператера, истичући да је у претходном периоду када су све границе биле затворене, успостављена одлична комуникација између Пошта Српске и Поште Србије.
„Поште Српске његују традицију добрих односа са Поштом Србије. Сваки овакав састанак прилика је за проналажење простора за нову и бољу сарадњу, као и побољшање квалитета услуга код оба јавна поштанска оператера, јер грађани имају повјерење у државне институције“ – рекао је директор Радовић.
Директор Поште Србије Зоран Ђорђевић је рекао да је делегација овог Предузећа дошла са жељом да сарадња између двије поште достигне ниво  на којем је сарадња двије Владе.
“Све оно што је зацртао и наш предсједник Александар Вучић, а то је да сарадња са Републиком Српском, има један од највећих приоритета када је у питању Србија, а то се свакако рефлектује и на две поште”, рекао је директор Ђорђевић.
Он је напоменуо да ће врло брзо бити потписан кровни споразум који ће отворити нову страницу у сарадњи Поште Србије и Пошта Српске како би услуге које дају биле на највишем могућем нивоу, да грађани буду задовољни.
Ђорђевић је најавио да ће се стратешко партнерство ширити и додао да ће бити нових лијепих ствари када су у питању услуге и развој наших Пошта.

Иди на врх
X
CIR