Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Онлајн продаја поштанских марака- Efilatelija.ba

Одговарајући захтјевима савременог тржишта, Поште Српске омогућиле су свим љубитељима филателије да путем веб странице www.efilatelija.ba на једноставнији и бржи начин сакупљају поштанске марке.
Поштанска марка је један од централних симбола саме поште и данас се подједнако користи као средство за плаћање поштанских услуга, али и као најбољи вид промоције наше земље, јер путем поштанске марке људе широм свијета упознајемо са културним, спортским и историјским дешавањима код нас.
Путем веб странице efilatelija.ba сви заинтересовани ће моћи, у само неколико једноставних корака, да из широке понуде издања поштанских марака, изаберу жељена издања, која ће им бити достављена на кућну адресу.
Наруџбе ће се плаћати путем платних картица (Visa i MasterCard), без трошкова банкарске провизије и са могућношћу бесплатне доставе за износе куповине преко 100 КМ.
Упловите у виртуелни и чаробни свијет филателије, те употпуните своју збирку поштански марака са издањима која смо припремили у нашој широкој понуди.

Иди на врх
X
CIR