Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Радна посјета Пошти Србије

Делегација Пошта Српске предвођена директором Миладином Радовићем, налази се у дводневној радној посјети Пошти Србије и Главном поштанском центру.
 
На састанку са в.д. директора Поште Србије Зораном Ђорђевићем и дијелом руководства, разговарано је о даљим корацима у оквиру већ успостављене сарадње са циљем јачег и бржег повезивања грађана и привреде двије земље.
Током састанка у сједишту Поште Србије представљене су нове и дигитализоване услуге Поште Србије, као и актуелни стратешки пројекти у области поштанског саобраћаја, логистичких и информатичких услуга и договорено је да ће Пошта Србије пружити стручну помоћ и подршку пословним активностима Пошта Српске.
 
Овом посјетом, два поштанска оператера наставила су сарадњу која је прошле године започета потписивањем Протокола о пословној сарадњи којим су постављени оквири за бржи проток информација, унапрјеђење квалитета услуга и свеукупно уређење међусобних пословних односа.
 
Радна посјета делегације Пошта Српске настављена је обиласком Регионалног поштанско-логистичког центра у Београду и састанком у Новом Саду.
Иди на врх
X
CIR