Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Трансфер новца MoneyGram и у Поштама

Пратећи потребе корисника, Поште Српске су прошириле опсег дјеловања у дијелу финансијских услуга и постале дио распрострањенe мреже  за пружање брзог преноса новца путем MoneyGram.

MoneyGram важи за једног од свјетских лидера у пружању услуге брзог трансфера новца. Услуга MoneyGram доступна је у 200 земаља и има преко 350.000 локација широм свијета, укључујући поште, мјењачнице, трговине, банке, те online канале. Ова услуга je доступна у 111 пошта на подручју Републике Српске.

MoneyGram услуге због своје брзине, ефикасности и поузданости представљају јединствену погодност за кориснике широм свијета.

MoneyGram новчана дознака је услуга слања и пријема новца у иностранство или из иностранства. Пријем новца путем новчане дознаке MoneyGram врши се искључиво на шалтерима пошта, у валути KM, а исплату је могуће извршити 10 минута након уплате. Прималац не плаћа накнаду за пријем дознаке. Исплата се обавља након идентификације примаоца на основу важеће личне исправе (лична карта, пасош, возачка дозвола). Том приликом, прималац саопштава контролни број, очекивани износ за исплату, име и презиме пошиљаоца, као и земљу одакле је новац послат.

Лимит за слање и пријем новца износи 10.000,00 KM.

Више о овој услузи можете прочитати овдје.

Иди на врх
X
CIR