Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Миладин Радовић реизабран за директора Пошта Српске

Надзорни одбор Предузећа за поштански саобраћај Републике Српске ад Бања Лука повјерио је нови четворогодишњи мандат досадашњем директору Предузећа Миладину Радовићу.

Директор Радовић је приликом именовања захвалио члановима Управе за досадашњу успјешну и коректну сарадњу, као и свим сарадницима и радницима Пошта Српске, напомињући да је успјешно пословање предузећа резултат добрих одлука које су довеле до прилагођавања тржишту у изазовном периоду, уз допринос свих запослених.

“Узимајући у обзир добар пословни резултат остварен упркос бројним изазовима и потешкоћама са којима смо се суочавали кроз претходне четири године, плате запосленима су повећаване неколико пута, на шта смо сви из Управе Предузећа посебно поносни”, истакао је Радовић.

Он је подсјетио и да су извршене реконструкције већег броја објеката и редовно обнављан возни парк предузећа.

“Слиједећи досадашњу добру праксу сарадње, без сумње изражавам очекивање да ће Поште Српске и у наредном периоду биљежити добре резултате”, рекао је Радовић.

Он је подсјетио да се колектив нашег Предузећа увијек радо одазива хуманитарним активностима, одговарајући на многобројне молбе и апеле, чиме показује друштвену одговорност.

Предузеће је у прошлој години остварило добит од 2.265.941 КМ, гдје су укупни приходи износили 77.811.801 КМ, а расходи 76.084.428 КМ.

Полугодишњи извјештај текуће године показао је још један респектабилан резултат у висини добити од 2.472.351 КМ, што представља добар показатељ рада Управе предузећа Поште Српске, на челу са директором Радовићем.

Приход Пошта Српске је 2019. године износио 66.788.281 КМ, од када је у сталном порасту па за период од 2019. до 2023. године предузеће биљежи 17 одсто повећања.

Иди на врх
X
CIR