Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Обавјештење о измјени Цјеновника

Поштовани корисници,

обавјештавамо вас да смо услијед бројних и убрзаних промјена на тржишту, били условљени измјенити цјеновник својих услуга у склопу сервиса Брза пошта за услугу Биз експрес (пренос робе) у унутрашњем поштанском саобраћају и услуге Брза пошта у међународном поштанском саобраћају.

Напомињемо да Поште Српске од 2014. године нису мијењале цијене услуга за пошиљке Биз експреса масе до 30 кг, као и цијене за допунске и посебне услуге. Измјена цијене за услугу Биз експерес односи се на све стопе масе пошиљака. Цијене за посебне услуге –Осигурање пошиљке- и -Поврат новца-плаћање поузећем-, остају непромијењене. Услуга –Повратна документација– која је раније била урачуната у основну цијену по маси, дефинисана је као посебна услуга и за исту ће се обрачунавати поштарина према новом Цјеновнику. Такође, уведена је посебна услуга за откупне пошиљке –Увид у садржај-, те допунска услуга -Нестандардизовани формат-, и за исте ће се обрачунавати поштарина према новом Цјеновнику.

Измјена Цјеновника ступа на снагу од понедјељка, 01. априла 2024. године, чиме престаје да важи претходни Цјеновник услуга.

Захваљујемо се на разумијевању и у наредном периоду ћемо наставити да улажемо у унапријеђење квалитета свих наших услуга са јасним циљем да увијек нудимо врхунско корисничко искуство.

Иди на врх
X
CIR