Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Свечано отворена реновирана пословница Пошта Српске у Козарској Дубици

У Козарској Дубици је 14. 03. 2023. године, свечано отворена реновирана пословница Пошта Српске 79240 Козарска Дубица.

Директор Пошта Српске Миладин Радовић је у присуству чланова Управе Предузећа, представника Општине Козарска Дубица, као и представника локалне заједнице симболичним пресијецањем врпце пустио у рад реновирани објекат Поште.

Реализација функционалне реконструкције и адаптације објекта поште 79240 Козарска Дубица извршена је кроз замјену кровне конструкције и крова самог објекта, фасадерских радова, те примјене модерних архитектонских рјешења, на и у самом објекту. У склaду са постојећом законском регулативом побољшани су и приступи згради особама са инвалидитетом, чиме су уклоњене све препреке и омогућена пуна функционалност објекта поште.

„Објекат са својом локацијом у микроцентру општине, од данас са модернијим изгледом, у потпуности се уклапа у јединствену урбану средину. Задовољавајући све техничке услове, као и кроз јединствен архитектонски израз објекат нове старе поште засигурно ће постати један од препознатљивих симбола општине, који ће на задовољство Управе Предузећа, као и наших корисника остати незаобилазна станица грађана Козарске Дубице.

Рационализацијом простора створен је додатни простор за давање у закуп трећим лицима“, рекао је овом приликом Миладин Радовић, директор Пошта Српске.

Директор Радовић је навео да су Поште Српске у Козарској Дубици извршиле комплетну реконструкцију и адаптацију објекта поште из властитих средстава, издвојивши око 270.000 КМ за ову намјену.

Пошта Козарска Дубица опслужује 7623 домаћинстава, а броји укупно 25 радника.

Будући да је пошта одувијек спона међу људима у окружењу, Поште Српске ће својим корисницима наставити осигуравати најбоље услове за обављање свакодневних потреба.

Иди на врх
X
CIR