Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Поште Српске уприличиле дружење са медијима

Поште Српске су данас, 23. јануара 2023. године у Кабинету директора Пошта Српске у Бањој Луци, уприличиле дружење са представницима медија, те тиме симболично обиљежиле крај претходне године и најавиле нове активности за 2024. годину.

Подстакнути добром сарадњом са свим медијима у Републици Српској, Управа Предузећа за поштански саобраћај Републике Српске а.д. Бања Лука, на челу са директором Миладином Радовићем, изразила је захвалност за професионалан приступ послу свим представницима медија и сарадницима из домена односа с јавношћу.

Традиционалном дружењу чланова Управе нашег Предузећа са представницима медија, које организује Одсјек за маркетинг и комуникације Пошта Српске, присуствовала је и предсједница Синдиката Предузећа, те по први пут портпарол Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, као и портпароли свих Предузећа из ресора саобраћаја.

„Ову прилику искористићемо да укажемо на важност саобраћаја у Републици Српској и покажемо спремност за добру сарадњу свих грана саобраћаја који стабилним протоком показује не само квалитет наших Предузећа, већ и стабилност ове гране привреде у нашој Републици.

Размјеном добрих пракси комуникације са медијима, а посредством њих са нашим крајњим корисницима и свим грађанима Републике Српске желимо послати поруку о транспарентности пословања и значаја интерне и екстерне комуникације, а све у циљу задовољења корисника наших услуга, односно свих грађана заинтересованих за активности којима се бавимо“, изјавио је Миладин Радовић, директор Пошта Српске.

Односима са медијима Поште Српске придају велики значај и настоје бити на располагању одговорима на сва питања, како би информација прешла што дужи пут и дошла до свих заинтересованих грађана.

„Поште Српске свакодневно комуницирају са корисницима, првенствено путем наших поштоноша који су на терену, као и путем шалтерских радника широм Српске. Такође, путем веб портала postesrpske.com, те налога на друштвеним мрежама Facebook и Instagram редовно објављујемо активности Управе и свих организационих дијелова Предузећа, као и Синдиката Предузећа, те самостално вршимо промоцију и подсјећање на наше услуге, благовремено извјештавајући о свим промјенама које се на услуге односе“ – изјавила је Дијана Грујић, руководилац Службе за маркетинг у Поштама Српске.

Поште Српске се овим путем захваљују и свим корисницима на указаном повјерењу у претходној години.

Ваше Поште Српске 🏤
#заједно_кроз_живот

Иди на врх
X
CIR