Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Пошта за нова времена

Поште Српске данас 12.10. 2022. год. у прес сали Административног центра Владе Републике Српске представиле су нову услугу “ePošteSrpske”, мобилну апликацију за онлаjн плаћање рачуна.

еПоштеСрпске мобилна апликација која је доступна за Андроид и ИОС оперативне системе, омогућава најједноставнији начин плаћања режијских рачуна, те даје практичан увид у мјесечне трошкове.

На овај начин Поште Српске отварају још један, овај пут виртуелни шалтер који ће корисницима омогућити плаћање рачуна без обзира на то гдје се налазе, у земљи или иностранству.

Директор предузећа Поште Српске Миладин Радовић, најавио је наставак процеса дигитализације поштанских услуга и унапређења пословних процеса унутар компаније с циљем лидерског позиционирања међу поштанским оператерима у БиХ.

„Поште Српске су друштвено одговорно и ангажовано предузеће, које у свим настојањима побољшања квалитете рада и пружања услуга у први план ставља своје кориснике. Као што водимо рачуна о својим запосленима, креирајући позитиван радни амбијент, тако услове рада и пружања услуга прилагођавамо новим трендовима и унапрјеђујемо поштанске услуге како бисмо задовољили најразличитије захтјеве и потребе наших корисника у времену дигитализације“ – навео је Радовић.

У том контексту сарадња са технолошким компанијама каква је Mastercard су важни партнери у овом процесу.

“Компанија Mastercard деценијама развија, подржава и имплементира иновативна рјешења која подржавају безготовински начин плаћања, зато смо и овог пута са задовољством подржали лансирање апликације ePošteSrpske. Ова апликација омогућава да се приликом регистрације одабере Mastercard картица као начин плаћања и да се сачувају подаци у сигурном и сертификованом окружењу, тако да су они токенизовани и спремни за употребу кад год кориснику затребају, без потребе за поновним укуцавањем података са картице приликом сваког наредног плаћања”, рекао је Амир Трокић директор Пословног развоја у компанији Mastercard.

Мобилну апликацију еПоштеСрпске, развила је софтверска компанија из Бањалуке Antecna d.o.o, пратећи све потребе из домена поштанског система, са намјером да корисницима платних картица омогући брзо и сигурно плаћање свих врста рачуна.

„За потребе креирања виртуелног шалтера Пошта Српске, искористили смо дугогодишња доменска знања Antecna развојних инжењера у изради еCommerce платформи, веб и мобилних online payment апликација гдје је овом приликом акценат стављен на једноставност, сигурност корисника и поузданост 24/7. У сарадњи са стручњацима Пошта Српске, успјешно смо извршили потпуну дигиталну трансформацију шалтерског рада, постигли оптималност, прегледност и атрактиван дизајн, те у свега неколико корака обезбиједили корисницима да на сигуран и елегантан начин онлајн изврше плаћања услуга које Поште Српске нуде својим корисницима“ – испред компаније Antecna d.o.o, навео је директор Александар Антуновић.

Пратећи дигиталне трендове и све веће интересовање корисника за онлајн плаћањима, Поште Српске су прва поштанска компанија у Босни и Херцеговини која је развила и представила мобилну апликацију за онлајн плаћање рачуна под брендом ePošteSrpske и слоганом Поште за нова времена.

Представљању апликације “Пошта Српске” присуствовала је и помоћник министра саобраћаја и веза Српске у ресору комуникација Дијана Обрадовић.

Апликацију еПоштеСрпске можете пронаћи и бесплатно преузети на Play и App Store-у, а више информација о регистрацији и активацији прочитајте на https://www.postesrpske.com/

Ваше Поште Српске

Иди на врх
X
CIR