Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Поштаријада 2022

Радничко-спортске игре запослених у Поштама Српске, под називом Поштаријада 2022, одржане су протеклог викенда у здравствено-туристичком центру Бања Врућица у Теслићу.
Поштанске игре радника Пошта Српске су ове године организоване 17. Пут, након двогодишње паузе узроковане пандемијом вируса корона.

Синдикат Пошта Српске, заједно са Управом Предузећа, организовао је несумњиво највеће радничко-спортске игре до сада, угостивши и представнике Управа, Синдиката и екипа у малом фудбалу четири Јавна поштанска оператера: Поште Србије, БХ поште Сарајево , Хрватске поште Мостар и Пошта Српске.

Поштаријада се традиционално организује како би се наши радници међусобно боље упознали, остварили нова пријатељства, размијенили искуства, спортски се надметали, такмичили и забавили.
Отварању радничко-спортских игара присуствовао је премијер Владе Републике Српске Радован Вишковић, док је затварање манифестације увеличала предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Са Поштаријаде 2022 пренесена је порука о важности повезивања радника, највриједнијег ресурса поштанског система, али је исказана и жеља да заједнички сусрети Јавних оператера у Босни и Херцеговини, као и региону, постану традиција која ће нас окупљати и подстицати на још бољу међусобну сарадњу.
Иди на врх
X
CIR