Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Зимска чаролија са Поштама Српске

Издање Зимзобала 2024., бајке која је и ове године у град Бања Луку донијела чаролију новогодишњих празника, поред мноштва лампица, новогодишње јелке, прекрасних декорација, кућице Дједа Мраза, богате гастрономске понуде, као и музичког и забавног програма, увеличаће присуство Пошта Српске.

Кутак наше Поште украсиће уређена телефонска говорница и поштанско сандуче, намијењен за прављење најљепших фотографија за вријеме трајања Зимзобала, од 3.12.2023. до 15.1.2024. године.

Посебну занимљивост нашим суграђанима и гостима који се у Граду очекују за вријеме празника приредиће шалтер поште у декорисаном објекту на истој локацији.

Празнична пошта биће отворена за све посјетиоце и учеснике Зимзобала у времену од 11 до 19 часова сваког дана, а пружиће услугу продаје разгледница са мотивом Бања Луке, празничних честитки са најљепшим мотивима, продају поштанских марака, батеријa, телефонских апарата, техничких уређаја – пуњача, слушалица, књига и инстант срећки Лутрије Републике Српске.

За ову прилику Поште Српске су у сарадњи са Градском развојном агенцијом Бања Лука припремиле и двије креативне радионице намијењене нашим најмлађим суграђанима и то 11. и 14.12. у периоду од 12 до 13 часова.

На друштвеним мрежама Пошта Српске, Facebook i Instagram, у току трајања Зимзобала биће организована наградна активност са позивом на фотографисање у кутку наше Поште о чему ћемо детаљне информације објавити на нашим страницама у четвртак 7.12.2023. године.

Будите и Ви дио бањалучке зимске бајке Зимзобал и посјетите празничну Пошту у Парку Петар Кочић у Бања Луци.

Иди на врх
X
CIR