Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

Потписан протокол о стратешком партнерству пошта Србије и Српске

Директор Пошта Српске Миладин Радовић и вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић потписали су јуче, 10.05.2021.године у Београду, Протокол о пословној сарадњи којим се успостављају темељи будућег стратешког партнерства пошта Србије и Републике Српске.
 
“Његујући традицију добрих односа два јавна поштанска оператера, Поште Србија и Пошта Српске, данас смо потписали важан споразум о стратешком партнерству из којег ћемо развијати нове облике сарадње и отворити путеве новим могућностима у поштанском саобраћају. Наша сарадња ће имати за циљ да задовољи потребе корисника пошта Србије и Српске”- изјавио је овом приликом Миладин Радовић, директор Пошта Српске.
 
Протокол о пословној сарадњи пошта Србије и РС поставио је оквире и за бржи проток информација, унапређење квалитета услуга и свеукупно уређење међусобних пословних односа.
 
“Поште Србије и Републике Српске од данас и званично почињу да раде на дефинисању и реализацији заједничких пројеката и активности, прије свега на развоју нових поштанских и логистичких услуга, са циљем јачег и бржег повезивања грађана и привреде”, рекао је директор Поште Србија Зоран Ђорђевић.
 
Он је подсјетио да та сарадња прати циљеве зацртане током недавне посјете предсједника Србије Александра Вучића Републици Српској, током које је, како је истакао, “повезивање националних поштанских оператора означено као један од приоритета међудржавне сарадње”.
 
Протокол о пословној сарадњи два јавна поштанска оператера потписан је двије радне недјеље након посјете Зорана Ђорђевића Бањалуци, гдје је на одвојеним састанцима разговарао са предсједницом Републике Српске Жељком Цвијановић и директором Пошта Српске Миладином Радовићем.
Scroll to top
X
ENG