Web portal Pošta Srpske

Preduzeće za Poštanski saobraćaj Republike Srpske a.d. Banja Luka

На Тари одигране Радничко-спортске игре за запослене у Пошти Србије

Пошта Србије је послије више од деценије паузе, за своје запослене омогућила одржавање Радничко-спортских игара Тара 2024. У периоду од 7. до 10. јуна, у организацији синдиката који делују у Пошти, најбоље пласирани представници регија надметали су се у 10 индивидуалних и групних дисциплина. Зоран Анђелковић, в.д. директора Поште Србије, побједницима је честитао и уручио медаље и пехаре, најавивши наредне Игре већ у октобру. 
 
Делегација Пошта Српске, предвођена замјеником директора Предузећа Сњежаном Мартић и предсједником Синдиката Слободанком Куриџом, учествовала је у ревијалном дијелу такмичења и то у дисциплини мали фудбал. Репрезентација Пошта Српске у малом фудбалу одиграла је пријатељску утакмицу са екипом Поште Србије и приказала умијеће на терену побиједивши екипу домаћина са резултатом 4 – 0.
 
В.д. директора Поште Србија Зоран Анђелковић је приликом уручења Захвалнице Поштама Српске за добру сарадњу у претходном периоду, изразио жељу и иницијативу за још бољим односима између два повезана поштанска система, те најавио равноправно учешће спортских екипа Пошта Српске у оквиру наредних Радничко-спорстких игара Поште Србија. 
 
У паузи надметања, представници Управа два Предузећа, као и представници Синдикалних организација, разговарали су о плановима, приједлозима за побољшање услуга Пошта Србије и Српске, које ће омогућити повећање задовољства корисника, нове активности и повећање прихода, а тиме и обезбиједити бољи стандард свих запослених.
 
Scroll to top
X
ENG