Lat > Usluge > Fizička lica > Poštonoša na kućnom pragu

Poštonoša na kućnom pragu

Pošte Srpske izlaze u susret svakom korisniku pojedinačno. Ukoliko nemate vremena ili iz bilo kojeg drugog razloga ne možete otići do Vama najbliže pošte, a želite da platite bilo koji račun, to možete učiniti putem poštonoše u Vašem domu.

Šta sve mogu platiti kod poštonoše?

Kod poštonoše možete platiti račun za fiksni telefon, mobilni telefon, vodu, smeće, električnu energiju, ratu kredita kao i sve druge uplate po platnom prometu (na žiro račun).

Koje usluge još mogu koristiti putem poštonoše?

Kod svog poštonoše možete predati na prenos vrijednosno, preporučeno ili obično pismo, a takođe možete uplatiti i poštansku uputnicu.
Kod svog poštonoše možete kupiti srećke, dopune za mobilne telefon svih operatera, novine, telekard kartice, koverte, poštanske marke.

Kako poštonoša može da zna da ja hoću da koristim neku od ovih usluga?

Ukoliko poštonošu viđate svakodnevno ili bar često, recite mu da želite da obavite neku od ponuđenih usluga i on je obavezan da vam pruži traženu uslugu.

Međutim, ukoliko poštonošu niste vidjeli, a želite da koristite neku od ponuđenih usluga, možete pozvati broj 1371 Halo centra Pošta Srpske i poručiti poštonošu koji će doći na vašu adresu.

Napomena: Dolazak poštonoše ne možete poručiti u neradne dane i van njegovog radnog vremena (poslije 15 časova).

 
Copyright © 2011 POŠTE SRPSKE
Besplatan info telefon: 0800-50-50-8
Pređi na glavni sadržaj Post site root > Lat Pomoć (novi prozor) Fizička lica
Započni pretraživanje
Lat > Usluge > Fizička lica > portal > Postonosa-kucni-prag