Ћир > Веб продавница Пошта Српске – www.kupinaklik.ba

11.04.2019. године

Веб продавница Пошта Српске – www.kupinaklik.ba

Поште Српске, као модеран и тржишно орјентисан систем, покренуле су нову услугу која нуди савремен начин трговине. 
Ера дигитализације допринијела је осавремењавању пословних процеса Пошта Српске кроз увођење услуге која ће корисницима пружити једноставно и сигурно путовање кроз интернет трговину.
Нова услуга омогућава грађанима да путем веб странице kupinaklik.ba у само неколико једноставних корака уђу у виртуелни свијет куповине. Велик асортиман производа који их очекује подијељен је у неколико категорија: домаћи производи, играчке и беби опрема, кофери, торбе и додаци, ауто опрема, љепота и њега, све за дом, врт и алати, техника и многи други.
Кориштење система електронске трговине обезбједиће свим грађанима комфор да са било којег мјеста путем рачунара или телефона, кликом на веб страницу kupinaklik.ba наруче производе који ће сигурно и брзо бити достављени на њихову адресу. Производе је могуће наручити и позивом на број 1371, као и у најближој пошти.
Предност Пошта Српске је свакако у физичкој присутности и разгранатости поштанске мреже на цјелокупном подручју Републике Српске, као и могућности да читав посао заврши умјесто корисника који не мора да напушта канцеларију или стан да би обавио куповину.
За износе куповине веће од 20 КМ, омогућена је бесплатна достава производа путем Брзе поште, на подручју читаве БиХ.
Плаћање је могуће извршити поузећем приликом доставе на кућну адресу, а ускоро и путем платне картице.
Такође, сваку пошиљку приликом преузимања и плаћања у објектима Пошта Српске,  могуће је отворити и прегледати да ли њен садржај одговара нарученој роби.
Увођењем савременог електронског сервиса у већ разгранату физичку мрежу доставе је ресурс који Поште Српске чини идеалним партнером у пословању са становништвом.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > web prodavnica