Ћир > Клизишта, одрони и поплаве отежали поштански саобраћај

14.05.2019. године

Клизишта, одрони и поплаве отежали поштански саобраћај

Поштовани корисници,

Усљед  велике количине падавина током јучерашњег дана, саобраћање линија Општег реда и реда превоза поштанских пошиљака на појединим путним правцима одвијало се успорено и отежано, али су све линије пристигле по предвиђеном току саобраћања, чиме се у потпуности извршио пренос поштанских пошиљака.

Данас, у  јутарњим часовима, због застоја на путном правцу Бања Лука-Котор Варош -Борје и Бања Лука-Прњавор, саобраћање линија је онемогућено, те су у складу са наведеном обуставом саобраћаја, поштанске пошиљке на овом путном правцу отпремљене једино до поште Врбања.

Такође, због активирања клизишта и одрона на путном правцу Бања Лука-Приједор, у мјесту Рамићи, обустављен је саобраћај, те се линија саобраћања преусмјерила преко алтернативног правц. Усљед наведеног, пренос поштанских пошиљака на релацији Бања Лука-Приједор-Нови Град је у благом кашњењу. Остали путни правци су проходни, а на дионицама гдје постоје застоји због одрона,  саобраћање линија поштанског саобраћаја одвија се алтернативним правцима по предвидјеном току, уз блага кашњења.
Молимо Вас да имате разумијевања док се потпуно не нормализује стање у одвијању поштанског саобраћаја.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > vremenske nepogode