Ћир > Двије деценије Театар феста „Петар Кочић“ на поштанској марки

10.05.2017. године

Двије деценије Театар феста „Петар Кочић“ на поштанској марки

Поводом обиљежавања 20 година Театар феста ‘’Петар Кочић“, Поште Српске су израдиле пригодну поштанску марку, која је промовисана данас у Народном позоришту Републике Српске. С обзиром на то да смо препознали вриједност Театар феста, ово филателистичко издање уједно је и признање успјешног рада и трајања Театар феста, а самим тим и Народног позоришта Републике Српске.

Поште Српске редовно прате и подржавају све значајне јубилеје, те културне и друштвене догађаје. Издања поштанских марака представљају трајну вриједност, а двије деценије Театар феста, свакако су заслужиле да се нађу на овој марки.

Издање прати пригодни коверат на којем се налази више података о историји Театар феста. Марка је штампана у тиражу од 10.000 комада, номиналне вриједности 0,90 КМ.  Аутори Марке су Данијела Ђукућ, из Народног позоришта Републике Српске и Божидар Дошеновић, дизајнер Пошта Српске.

Овом приликом, Јасминка Кривокућа, директор Пошта Српске, уручила је пригодни поклон блок овог издања Ненаду Новаковићу, директору Народног позоришта Републике Српске. Поште Српске су, за подршку у обиљежавању овог јубилеја, од Народног позоришта добиле сребрењак Театар феста.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > promocija teatar fest