Ћир > Поште Српске учеснице на ПосТел-у 2018

04.12.2018. године

Поште Српске учеснице на ПосТел-у 2018

Представници Пошта Српске учествоваће данас и сутра на XXXVI  Симпозијуму о новим технологијама у поштанском И телекомуникационом саобраћају - ПосТел 2018, који се традиционално одржава на Саобраћајном факултету у Београду.
Тематика овогодишњег Симпозијума односи се на најактуелнија питања функционисања и развоја поштанског и телекомуникационог система,као што су: модели глобалног и националног развоја, поштански саобраћај и мреже, поштанске технологије, планирање мреже, менаџмент, логистичко инжењерство, маркетинг, регулатива, е-трговина,  Интелигентни Транспортни Системи (ИТС), планирање и развој нових технологија, мрежа и сервиса, информационе, комуникационе и сензорске технологије, планирање и управљање телекомуникационим системима у саобраћају и транспорту, управљање захтјевима корисника и квалитетом сервиса, мултимедија у саобраћају и транспорту, безбједност комуникационих сервиса и мрежа, индустријски системи даљинског управљања.
На Симпозијуму ће се презентовати радови са истраживачким и научним резултатима, новим идејним и технолошким решењима, новим сазнањима и искуствима, као и корисним закључцима. Као и претходних година, Симпозијум има за циљ да кроз презентацију радова испрати савремена научно-технолошка достигнућа у области поштанског и телекомуникационог саобраћаја. Овогодишњи Симпозијум окупио је око 300 учесника, а аутори радова су са факултета, института, поштанских и телекомуникационих организација и регулаторних агенција из земље и иностранства.
Симпозијум организује Одсјек за поштански и телекомуникациони саобраћај Саобраћајног факултета Универзитета у Београду. Суорганизатори су: Јавно предузеће “Пошта Србије”, “Телеком Србија”а.д., Регулаторна агенција за електронске комуникације и поштанске услуге - РАТЕЛ, Инжењерска комора Србије и Друштво за телекомуникације. Покровитељи Симпозијума су Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Републике Србије.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > postel 18