Ћир > Отворен издвојени шалтер поште 78400 Градишка

16.07.2018. године

Отворен издвојени шалтер поште 78400 Градишка

Поште Српске су данас, у градишком насељу Сењак, отвориле издвојени шалтер поште 78400 Градишка, који ће поштанским услугама опслуживати око 10.000 грађана који живе на овом подручју. 

Пошту су отворили Јасминка Кривокућа, директор Пошта Српске и Зоран Аџић, начелник општине Градишка. Оцијенили су да је ово велики напредак како за становништво, тако и за привредне субјекте који послују на овом подручју, јер је до сада најближе  уплатно мјесто, на којем су могли извршити било какве трансакције, било  удаљено 1000 m.
То је само једна у низу бројних активности којима Поште желе унаприједити своје пословање и прилагодити га потребама својих корисника.
Шалтер поште налази се у стамбено-пословној згради Мулти Сола, у којем ће сваки радни дан од 7.30 до 15.30 часова, корисници имати могућност да на једном мјесту изврше све услуге које Поште пружају ( готовинске уплате, уплате за регистрацију моторних возила, пријем поштанских пошиљака, куповина допуна за мобилни, свих врста срећки …)
Отварањем овог шалтера Поште Српске још једном су потврдиле да поштанску услугу врше на комплетној територији Републике Српске, за све кориснике под  једнаким условима.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > is poste gradiska