Ћир > informacija-stanje u rj_20140520_105129

19.05.2014. године

Информација –стање у радним јединицама Пошта Српске на дан 19.05.

Када је ријеч о обављању поштанског  саобраћаја на територији Републике Српске, информације на дан 19.05.2014. године су сљедеће:
Радна јединица за поштански саобраћај Добој
Поште на подручју града не раде. Јуче, (18.05.2014. године) почело је рашчишћавање објеката пошта у Добоју, уз ангажман запослених из радне јединице Добој и Дирекције Предузећа. Три поште на подручју ове радне јединице су потпуно уништене поплавама.
Радна јединица за поштански саобраћај Бијељина
Поште Батковић, Бродац, Трњаци и Дворови, као и пошта у Јањи не раде. Остале поште на подручју ове радне јединице раде.
Радна јединица за поштански саобраћај Брчко
Поште Шамац и Крепшић не раде. Остале поште на подручју ове радне јединице раде.
Радна јединица за поштански саобраћај Бањалука
У овој радној јединици биле су поплављене три поште, у Челинцу, Трну и Разбој Лијевчу. Напором запослених у претходна два дана су очишћене и оспособљене за рад. Дакле, наведе поште данас раде. У пошти Челинац вода је остала у подруму, али то не ремети рад поште.
Све друге поште на подручју Републике Српске редовно раде, с тим да неће бити размјене закључака са свим поштама, с обзиром на пресјечене путне комуникације на одређеним локалитетима (о чему нас уредно информише АМС РС). Процјена материјалне штете у свим поштама које се налазе на подручјима  погођеним поплавама, биће урађена у наредном периоду.
Линије реда превоза
Све линије реда превоза су редовно отишле осим линија које покрива Поштански центар Добој. Од 20.05.2014. године, надлежност Поштанског центра Добој преузима поштански центар Бања Лука. У току дана ће бити извршена размјена пошиљака између поштанских центара Бања Лука, Фоча и Бијељина.
Међународни саобраћај не функционише за следеће земље:
Србија, Црна Гора и све земље које транзитирају преко Србије (Шведска, Словачка, Мађарска, Норвешка, Грчка, Холандија, Велика Британија...)
Међународни саобраћај је редован за следеће земље:
Хрватска, Словенија и све земље које транзитирају преко Словеније (Аустрија, Америка, Канада, Француска, Македонија, Русија, Румунија, Турска,  Украјина...)

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > informacija-stanje u rj