Ћир > informacija-stanje danas_20140520_111634

20.05.2014. године

Информација – стање у радним јединицама Пошта Српске на дан 20.05.

Када је ријеч о обављању поштанског  саобраћаја на територији Републике Српске, информације на дан 20.05.2014. године су сљедеће:
Радна јединица за поштански саобраћај Добој
Поште на подручју града не раде. Радимо интензивно на рашчишћавању објеката пошта у Добоју, уз ангажман запослених из радне јединице Добој и Дирекције Предузећа. Три поште на подручју ове радне јединице су потпуно уништене поплавама и данас смо почели са пописом штете на објектима пошта 74101, 74103 и 74105 у граду Добоју.
Настављена је исплата пензија, инвалиднина, борачког додатка  у поштама Добојске регије које су биле прекинуте у четвртак, 15.05.2014. године.  Посао колега из Добоја, док се не нормализује поштански саобраћај на овом подручју, радиће колеге из пошта Бањалука и Теслић.
Радна јединица за поштански саобраћај Бијељина
Поште Батковић, Бродац, Трњаци и Дворови не раде. Од данас, успоставили смо процес рада у пошти Јања.  Остале поште на подручју ове радне јединице раде.
Радна јединица за поштански саобраћај Брчко
Пошта у Шамцу не ради. Пошта Крепшић почела је данас са радом. Остале поште на подручју ове радне јединице раде.
Радна јединица за поштански саобраћај Бањалука
У овој радној јединици све поште раде. Оне које су биле погођене поплавом оспособили смо за рад. Ради се на дезинфекцији тих објеката, а у пошти Челинац на испумпавању воде из подрума. Кориснички дио Поште је у функцији.
Све друге поште на подручју Републике Српске редовно раде.
Линије реда превоза
Све линије реда превоза су редовно отишле. Размјена пошиљака и новчаних средстава  са поштама које покрива Поштански центар Добој је организована са подручја  поштанског центра Бања Лука.
Извршена  је размјена пошиљака између поштанских центара Бања Лука, Фоча и Бијељина, као и размјена са Федерацијом БиХ.

Међународни саобраћај не функционише за сљедеће земље:
Србија, Црна Гора и све земље које транзитирају преко Србије (Шведска, Словачка, Мађарска, Норвешка, Грчка, Холандија, Велика Британија...)
Међународни саобраћај је редован за сљедеће земље:
Хрватска, Словенија и све земље које транзитирају преко Словеније (Аустрија, Америка, Канада, Француска, Македонија, Русија, Румунија, Турска,  Украјина...)

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > informacija-stanje danas