Ћир > informacija-stanje 21 maj_20140521_103113

21.05.2014. године

Информација – стање у јединицама поштанске мреже Пошта Српске на дан 21.05.

Када је ријеч о обављању поштанског  саобраћаја на територији Републике Српске, информације на дан 21.05.2014. године су сљедеће:
Поште које не раде су:
Бродац  (РЈ Бијељина), 
Шамац (РЈ Брчко),
Поште 74101, 74103, 74104 и 74105 Добој (РЈ Добој). У Добоју се припрема простор у објекту поште на жељезничкој станици, како би што прије успоставили поштански саобраћај на подручју Града Добоја.  Све остале поште раде.
У поштама Дворови, Трњаци  и Батковић у току дана почиње рад на шалтерима пошта гдје ће се радити исплате пензија, инвалиднина, борачког додатка и све остале услуге. За становништво Поште Трњаци, које је углавном исељено, исплате су  се вршиле у Бијељини.
Линије реда превоза
Све линије реда превоза су редовно отишле. Размјена пошиљака и новчаних средстава  са поштама које покрива Поштански центар Добој је организована са подручја  поштанског центра Бања Лука. Извршена  је размјена пошиљака између поштанских центара Бања Лука, Фоча и Бијељина, као и размјена са Федерацијом БиХ.
Међународни саобраћај не функционише за сљедеће земље:
Србија, Црна Гора и све земље које транзитирају преко Србије (Шведска, Словачка, Мађарска, Норвешка, Грчка, Холандија, Велика Британија...)
Међународни саобраћај је редован за сљедеће земље:
Хрватска, Словенија и све земље које транзитирају преко Словеније (Аустрија, Америка, Канада, Француска, Македонија, Русија, Румунија, Турска,  Украјина...)
За потребе смјештаја лијекова Дому здравља Шамац је уступљен простор у пошти Горња Слатина (РЈ Брчко), одакле ће се радити дистрибуција.
За хуманитарне потребе  граду Бијељини је дато на располагање возило и возач Пошта Српске.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > informacija-stanje 21 maj