Ћир > „Поштанско пословање-изазови ере електронског пословања“

04.10.2018. године

„Поштанско пословање-изазови ере електронског пословања“

У оквиру јубиларног 25. Фестивала информатичких достигнућа –Инфофест 2018, који се традиционално одржава у Будви, представници Пошта Српске, заузели су учешће на тродневном  Савјетовању поштанских управа под заједничким називом „Поштанско пословање-изазови ере електронског пословања“.
Савјетовања поштанских управа региона, као специјални програм који традиционално у оквиру Фестивала иницира и организује Пошта Црне Горе, ове године ће, под мотом „Дигитална територија Поште“, бити добра прилика за разматрање нових модела примјене информационо-комуникационих технологија у поштанском пословању и увођење нових, првенствено електронских сервиса у понуду поште.
У том смислу, један од програмских блокова подразумијеваће презентације поштанских управа, односно пословања поште, као и ауторске радове истакнутих појединаца из поштанских управа.
Фестивал информатичких достигнућа – Инфофест 2018, као манифестација од државног значаја,  и ове године је угостила више од 1.000 учесника.
На овогодишњем Савјетовању поштанских управа, испред Пошта Српске, учествује Зоран Протић,  извршни директор за информационо-комуникационе технологије, развој, продају и маркетинг са сарадницима.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > infofest 18 budva