Ћир > forum direktora u Moskvi_20170918_105506

18.09.2017. године

Поште Српске на Свјетском форуму директора у Москви

Директор Пошта Српске, Јасминка Кривокућа, учествује на 2. Свјетском форуму директора, који се одржава у Москви од 17. до 19. септембра, у организацији Свјетског поштанског савеза. Домаћин овогодишњег Форума је Пошта Русије.
Форум је окупио више од 60 директора поштанских оператера из Европе и  свијета, а тема овогодишњег скупа је "Водећи мултидимензионални раст и путеви поштанске стратегије".

Први форум директора одржан је прошле године у Паризу, и тада је обезбијеђен значајн увид у фундаменталне промјене које се дешавају у поштанском сектору. С обзиром на то да је и друго издање овог форума резервисано за директоре поштанских система, и у Москви ће поново бити промовисан дијалог, размјена знања и умрежавање међу водећим руководиоцима свјетских поштанских оператера, са освртом на креирање позитивног пословног утицаја за учеснике.

Кроз шест панела, директори ће разговарати о кључним трендовима и најбољим праксама, као и о успјешним пословним моделима које поште могу да усвоје користећи могућности тржишта на којем послују.

 

 


 

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > forum direktora u Moskvi