Ћир > dunavski forum cir_20171006_031430

06.10.2017. године

Поште Српске на Дунавском бизнис форуму у Новом Саду

Јасминка Кривокућа, директор Пошта Српске, као један од излагача, учествује на 6. Дунавском бизнис форуму у Новом Саду. Овом приликом, нагласила је да је поштански систем Српске мали, али битан сегмент глобалне поштанске мреже, те да је за Предузеће најбитнија успјешна сарадња, која се и огледа у овогодишњем моту Дунавског форума  - "Сви за једнога, један за све"!

 Уколико уопштено говоримо о поштанском систему, битно је напоменути да су поштанске услуге постале дио свакодневног живота милиона људи широм свијета, и тешко би се могло замислити нормално функционисање савременог живота без поште.
Савремен и тржишно орјентисан систем, оно је чему теже Поште Српске.  Одавно смо прешли изван исцртаних граница ентитета, па тако данас имамо одлицну сарадњу и размјену пошиљака са свим земљама у региону.
Као дио глобалне поштанске мреже и један од три јавна поштанска оператера у Босни и Херцеговини, Поште Српске, самостално, економски и технолошки независно, дјелују на цјелокупном подручју Републике Српске, обезбјеђујући корисницима доступност универзалних и других поштанских услуга. Распрострањена мрежа од 226 јединица поштанске мреже и више од 600 поштоноша, чини Поште Српске идеалним партнером у раду са становништвом и правним субјектима. Ту улогу још нису препознали многи правни субјекти којима Пошта као партнер може бити продужени сервис за обављање дјелатности широм Републике Српске.
Кључ за опстанак у све неизвјеснијој борби на тржишту на којем влада велика конкуренција, Поште Српске проналазе у квалитетнијој услузи, увођењу нових и усавршавању постојећих услуга.
У циљу ефикасније борбе са конкуренцијом и постизања бржег, сигурнијег и квалитетнијег обављања технолошких фаза процеса рада, неопходно је константно улагање у нова знања, нове технологије, и неизоставно подмлађивање кадровске структуре са високим знањем нових трендова које пружају информационе технологије, као и неизоставно знање бар једног страног језика. Само тако једно предузеће може да се избори и позиционира на тржишту.
Организатори Дунавског бизнис форума су Медиа Инвент и Институт европских региона из Салцбурга, а покровитељ је Привредна комора Србије. Партнери су Привредна комора Војводине, Савет дунавских градова и региона, Стална конференција градова и општина Србије и Вањско трговинска комора БиХ.

 

 

 

 

 

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > dunavski forum cir