Ћир > Завршена наградна акција Пошта Српске

Завршена наградна акција Пошта Српске

Поште Српске ове године, поводом Свјетског дана поште, организовале су наградну акцију, која је трајала од 09. до 31. октобра, а у којој су право учешћа имали сви корисници поштанских услуга од Новог Града до Требиња. Сви који су код поштара платили рачун за мобилни или фиксни телефон, рачуне за струју, воду, одвоз смећа, предали писмо или пакет, те купили бинго картицу или допуне, испунили су купон, и на тај начин учествовали у наградној акцији.
Oбзиром да је рад Пошта Српске организован у 10 радних јединица, овом приликом,  додијељен је и исти број награда, те је из сваке РЈ, викендом за двоје на атрактивној туристичкој дестинацији, награђен један корисник и то:
 

(Викенд за двоје у Бању Врућицу)

1. Милева Мијатовић, Рађићи - Кнежево
2. Десанка Миловановић, Бања Лука
3. Недељко Тодоровић, Луг Барић -Теслић
4. Рајко Дмитрашиновић, Петковац
 

(Викенд путовање за двоје на Јахорину)
5.  Душан Кезуновић, Соколац
6.  Хасиба Чвор, Међеђа - Вишеград
7.  Милан Војчић, Требиње

 (Викенд путовање за двоје у Етно село „Станишић“)
8.  Драгана Марјановић, Дворови
9.  Госпава Гаврић, Брчко
10.  Жељко Јовичић, Сребреница


Ексклузивну  услугу Пошта Српске, у периоду трајања наградне акције, користило је 8 000 становника, који су испунили исто толико купона те их предали свом поштару за учешће у наградној игри. Надамо се да смо на овај начин упознали грађане са погодностима које Поште Српске нуде својим корисницима, те да ће ова услуга бити кориштена на сваком кућном прагу.
Свакако, наши највјернији корисници су пензионери, који од наших услуга имају вишеструку корист, јер не морају одлазити до најближег шалтера поште или банке, чекати у редовима те плаћати накнаду за одржавање рачуна у банци. Своје пензије, без накнаде,  добију на кућном прагу, и код поштара плате све рачуне. 

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > dodjela nagrada-moj postar