Ћир > Пишите Дједу Мразу

28.11.2018. године

Пишите Дједу Мразу

Драги малишани,

Поште Српске ће вам и године испунити снове, јер ће вам омогућити да на адресу „ Улица Сњежних путева  5“ поново „пишете Дједу Мразу“ .                                                                              
Стога пожурите, узмите оловке у  руке, и пишите ваше жеље, снове....,  а Дједови помоћници поштари, ће сва ваша писма однијети Дједу Мразу да их прочита.
Ова активност намијењена је најмлађој популацији, односно дјеци из вртића и нижих разреда основних школа.
Писма можете слати до 16. децембра 2018. године, из свих дијелова Републике Српске.
Завршница ове новогодишње активности биће, обиљежена централном манифестацијом, 27. децембра 2018. године у 11.00 часова у Дому омладине у Бањoj Луци. У исто вријеме, уз пригодан програм, одржаће се додјеле поклона и награда  малишанима који су написали најљепша писма, и у главним  поштама, у центрима радних јединица: Бијељина, Приједор, Добој, Брчко, Требиње, Соколац, Зворник и Фоча.
Том приликом, заједно са Дједом Мразом, подијелићемо 500 новогодишњих поклон пакетића, 9 таблета, 9 ролера и 9 руксака. Такође, вртићу или школи, која на нивоу Републике Српске, пошаље највише писама, додијелићемо лаптоп.
У духу доброг предпразничног расположења, пишите вашем Дједу Мразу, који ће вам унијети више радости у предстојећим новогодишњим и божићним празницима.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > dm 18