Ћир > Малишани посјетили Пошту

11.10.2012. године

Малишани посјетили Пошту 
Поводом Свјетског дана Поште и „Недјеље дјетета“, Поште Српске организовале су дружење са малишанима из вртића „Бамби“. Осим што су први пут посјетили Пошту, ово је најмлађима био и први сусрет са писањем и адресовањем писама.
Поштари су одговарали на безброј питања, и показивали шта све носе у торби.  „Да ли ти је тешка торба?“ „Бојиш ли се пса?“ „Када ћеш деди донијети пензију, обећао ми је купити играчку?“ – само су нека од питања радозналих петогодишњака. Било је и пјесмица о поштарима, које су без имало треме у пуној шалтер сали Главне поште у Бањалуци, рецитовали најмлађи корисници!

Данашње дружење било је прије свега едукација најмлађих. Поштари су им поклонили разгледнице, па су сви малишани цртали и писали својим татама и мамама, а затим убацили разгледнице у поштанско сандуче. Одушевљење нису крили када су чули да ће добити поклончиће, па је све друго убрзо постало неинтересантно. Уз сокиће и грицкалице, надглашавали су једни друге уз безброј питања. На поједина нисмо имали адекватан одговор. „Чика поштар, а како да ја пошаљем својој баки пакет, кад она живи са мном?“

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > djeca u ps