Ћир > Промовисана пригодна поштанска марка - „50 година постојања БК Славија"

18.09.2012. године

Промовисана пригодна поштанска марка - „50 година постојања БК Славија"

Поште Српске данас су промовисале, те пустиле у продају пригодну поштанску марку „50 година постојања БК Славија“, коју су издале на иницијативу овог боксерског клуба. Марка је штампана у шалтерском табаку 8+1, номиналне вриједности 0,90 КМ. Тираж марке је 15 000, и уз ово издање израђено је и 300 комада пригодних (ФДЦ) коверата. Мотив поштанске марке издате у част великог јубилеја су боксерске рукавице, а аутор издања је Небојша Ђумић, дизајенер Пошта Српске.

Обзиром да БК Славија ове године обиљежава пола вијека постојања, Поште Српске пригодним издањем, оставиће трајни подсјетник на клуб који је у протеклим деценијама прославио не само бокс, него и град Бањалуку.

Поште Српске,  редовно прате и подржавају културне и спортске манифестације, обиљежавају важне историјске догађаје и јубилеје, те кроз пригодна и редовна издања поштанских марака, стварају трајну функцију спортске, културне, економске, научне и друге промоције Републике Српске у свијету.

Промоцији пригодне поштанске марке, осим директора Пошта Српске Јасминке Кривокуће, присуствовали су и Далибор Петковић предсједник БК „Славија“, те Драган Бањац директор маркетинга БК „Славија“.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > bk slavija