Ћир > Избор најљепше поштанске марке Републике Српске 2010

Датум: 11.03.2011. год
Избор најљепше поштанске марке Републике Српске 2010

Поште Српске сваке године, традиционално, организују Избор најљепше поштанске марке Републике Српске, те на тај начин промовишу и популаризују издања поштанских марака. Овогодишњи избор трајаће од 07. марта, до 27. априла 2011. године, и у том периоду Поште Српске пружају могућност љубитељима филателистичких издања да изаберу најљепшу поштанску марку за 2010. годину.

Сматрамо да поштанске марке на најљепши начин промовишу Републику Српску, њену историју, јубилеје, личности, градове, умјетност, љепоте флоре и фауне, спортске и друге битне догађаје, а самим тим представљају и вриједност која траје. Управо да би промовисалe трајне вриједности, наставилe традицију, али и едуковале оне најмлађе, Поште Српске организују избор најљепше марке на годишњем нивоу.

Гласати се може у свакој пошти у Републици Српској путем купона, на адресу Поште Српске, путем Интернета на http://postesrpske.com/sites/state/cp/philately/portal/Izbor_2010.aspx те позивом на број 1371 Хало Центра Пошта Српске.

С обзиром на то да су идејна рјешења поштанских марака Пошта Српске интересантна не само искусним филателистима, него и оним најмлађим, не сумњамо да ће најљепша марка 2010. године, добити много гласова. Свакако, за учеснике Избора најљепше марке, припремили смо и награде трајних вриједности, као што је комплет издања поштанских марака РС из 2010. год., комплет издања ФДЦ коверата, претплата на поштанске марке у 2011. години, те друге вриједне награде. Све пристигле гласове, Комисија ће евидентирати, на основу истих прогласити најљепшу марку, те извући имена најсретнијих добитника.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > Izbor najljepse postankse marke RS za 2010 cir