Ћир > Hong Kong obustavio prijem paketa_20150424_010910

24.04.2015. године

Пошта Хонг Конга обуставила пријем пакетских пошиљака за БиХ

Пошта Хонг Конга је на својој званичној страници објавила вијест да је тренутно обустављен пријем пакетских пошиљака за примаоце у Босни и Херцеговини. С обзиром на то да велики број наших корисника купује робу путем интернета, која долази управо преко Поште Хонг Конга, Поште Српске су упутиле допис Министарству саобраћаја и веза РС. До данас нисмо званично обавијештени од Поште Хонг Конга, нити од надлежних институција БиХ, као ни од Свјетског поштанског савеза. С тим у вези тражили смо од Ресорног министарства да реагује како бисмо добили појашњење.

На овом линку можете видјети обавијест Поште Хонг Конга  http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/postal_service/index.htm

Обустава пошљака за Јемен

Обавјештавамо вас да је због војних операција обустављен поштански саобраћај у Републици Јемен и у отпреми и у приспјећу, те смо обуставили пријем свих врста пошиљака за ову земљу. О свим евентуалним измјенама, односно о успостављању поштанског саобраћаја у Јемену, Поште Српске ће благовремено обавијестити јавност.

 

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > Hong Kong obustavio prijem paketa