Ћир > Двадесет година пословања Пошта Словеније

Двадесет година пословања Пошта Словеније

Поште Словеније ове године прослављају 20 година пословања. Овим путем, нашим драгим колегама поштарима, упућујемо најискреније честитке и много успјеха у даљњем пословању.
У част поменутог  јубилеја, Поште Словеније, издале су и специјално издање пригодне поштанске марке, а Борис Новак, директор Пошта Словеније упутио је писмо захвалности  на изванредној сарадњи директору Пошта Српске, Јасминки Кривокући, које Вам преносимо у цјелости:

Поштована Јасминка,

2015. година је посебна година за Пошту Словеније јер обиљежавамо 20 година постојања.

Од свог оснивања 1995. год., када се бивше ПТТ предузеће подијелило на Телеком Словеније и Пошту Словеније, Предузеће је много напредовало, израстајући у једну од највећих компанија у Словенији и као поуздан пружалац поштански, логистички и ИТ услуга у земљи и региону. Међутим, једна ствар остаје иста, а то је фокусирање на успјешност у свим нашим подухватима, на иновације и одлучну посвећеност континуираном усавршавању и испуњавању захтјева корисника.

Како славимо 20. годишњицу, гледамо уназад са поносом на наше успјехе и напријед ка будућности реагујући на убрзане промјене у поштанском саобраћају. Ово је такође вријеме слављења и промоције достигнућа које је компанија постигла у току ових 20 година постојања.

У сврху тога, издали смо специјалну поштанску марку у част те годишњице и задовољство ми је да Вам пошаљем у прилогу овог писма пригодно издање заједно са информативним Билтеном као знак наше захвалности на дуготрајној изванредној сарадњи.

С поштовањем,

Борис Новак
Директор

Овдје можете погледати оргиналну верзију писма.

Copyright © 2011 ПОШТЕ СРПСКЕ
Бесплатан инфо телефон: 0800-50-50-8
Пређи на главни садржај Post site root > Ћир Помоћ (нови прозор) Ћир
Ћир > Новости > 20 godina poslovanja Posta Slovenije